Connect with us

Merhaba, ne aramıştınız?

League Of Legends 2021 Worlds OA
League Of Legends 2021 Worlds OA

eSpor

League of Legends 2021 Yeri ve Tarihi Açıklandı

Riot Games ‘in Küresel Espor Başkanı John Needham League Of Legends 2021 Dünya Şampiyonası’nın yeri ve tarihini açıkladı.

Dünyanın önde gelen turnuvalarından League of Legends ‘in, 2021 Dünya Şampiyonası yeri ve tarihi açıklandı. Şampiyona, Riot Games tarafından yaratılan ve geliştirilen LOL oyununun küresel bazdaki en büyük turnuvasıdır.

League Of Legends 2021 Yine Çin’de !

League Of Legends patronu Riot Games ‘in Küresel Espor Başkanı John Needham yaptığı açıklamada, “Bu yıl 2021 Dünya Şampiyonası (Worlds 2021) ile eğlence ve sporun sınırlarını zorlamaktan ve LoL Esports’un önümüzdeki 10 yılını tanımlamaktan son derece heyecanlıyız,” dedi. “Shenzhen, binlerce yüksek teknolojili girişim ve girişimcilik arayışıyla Çin’in en rekabetçi ve yenilikçi şehri. Finallerimize ev sahipliği yapmak için mükemmel bir manzara olduğunu hissettik.” dedi.

Dünya Finali, 6 Kasım’da Shenzhen FC futbol kulübüne ev sahipliği yapan 60.000 kapasiteli bir stadyum olan Universiade Spor Merkezi’nde olacak.

Lol Worlds 2021 OA

Turnuva genellikle Asya, Kuzey Amerika ve Avrupa’daki ev sahibi ülkeler arasında yıldan yıla değişiyordu. Ancak turnuva, 2021 ile birlikte Çin’de üst üste ikinci kez düzenlenecek. Ayrıca Riot Games yaptığı açıklamada, turnuvanın erken turları hakkında detayların daha sonra geleceğini söyledi.

LOL 2020 Kazananı Dam Won ‘du!

Turnuva 2020 yılında pandemi ve kısıtlamalar nedeniyle Çin ‘in Şangay kentinde düzenlenmişti. 22 takımın katıldığı turnuvayı Güney Kore Takımı Dam Won Gaming kazanmıştı. Bu sayede Sihirdar Kupası ile 1 Milyon Doların sahibi olmuştu.

lol 2020 şampiyon damwon takımı OA

Kısaca League Of Legends..

Kısaca anlatmak gerekirse League of Legends oyunu, 27 Ekim 2009 tarihinde Warcraft 3 haritası olan. Defense of the Ancients ‘in kopyası olan ve Riot Games’in ilk oyunu olarak “League of Legends Clash of Fates” adıyla piyasaya çıktı. Oyun MOBA yani çevrimiçi çok oyunculu türdedir. İlk olarak 2011 yılında düzenlenen Şampiyonayı İngiliz takımı FNATİC kazanmıştır.

Yazar:

Oyun Arşivi Markasının kurucu ortağı, markanın arkasındaki zekâ ve içerik üretim dehası. On yıllık içerik üreticisi tecrübesi ile sizler için yeni içerikler üretir ve Oyun Arşivi markasının sosyal medyası ile ilgilenir.

Yorum yapmak için tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka neler var?

eSpor

LOL VFŞL Mevsim Finallerine Kalacak Takımların Belli Olacağı 9.(Son) Hafta Fikstürü yayınlandı..

Etkinlik

Ariana Grande'li Fortnite Rift Turu 6 Ağustos'ta Başlıyor...detaylar yazımızda..

Fırsat

Steam'de Midweek Madness yani Hafta Ortası Çılgınlığı'nda Call Of Duty Franchise Koleksiyonunda %80'e varan İndirim sizleri bekliyor..

eSpor

LoL Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 8.Hafta Sona Erdi...Toplu sonuçlar ve güncel puan durumu haberimizde..