Connect with us

Merhaba, ne aramıştınız?

Homeworld Mobile OA
Homeworld Mobile OA

Mobil

Homeworld Mobile Beta Sürümü Yayınlandı

Homeworld Mobile ilk olarak 2019 yılı Ağustos ayında PAX West’te duyurulan ancak bir türlü yayınlanamayan gerçek zamanlı strateji türünde devasa çok oyunculu oyun hakkında detaylar yazımızda..

Homeworld Mobile ilk olarak 2019 yılı Ağustos ayında PAX West’te duyurulan ancak bir türlü yayınlanamayan gerçek zamanlı strateji türünde devasa çok oyunculu çevrimiçi bir uzay oyunudur.

Homeworld Mobile 1 OA

Oyunun bugüne kadar ki tüm test aşamalarını davetiye gönderilen teknik ekipler gerçekleştirdi. Ancak oyunun BETA sürümü şuan Kanada’da yayınlandı. Oyunu şuan adece Kanada’da yaşayanlar test edebiliyor(tabi bir VPN kullanmıyorsanız). Bu haber bile oyun için çok değerli.

Homeworld Mobile Oyun Arşivi

Geliştirici Gearbox “Zekanızın her bir parçasını gerektirecek bu macerada keşfedilmemiş bir galaksiyi yerleştirmek için bir yolculuğa çıkın. Bu Homeworld macerasında kaynaklar elde edin, tehditkar düşmanlarla çatışın, hassas anlaşmalar yapın ve filonuzu yönetin.” diyerek oyunu tanıtıyor.

Resmi sitesinde yakında Yakında Android ve İOS Platformlarında ibaresi bulunuyor.

Homeworld Mobil Oynanış Fragmanı: Savaş

YENİ DEAD SPACE FRAGMANI YAYINLANDI (GERİ DÖNÜYOR)

Haberimize Göz Atın

Yazar:

Oyun Arşivi Markasının kurucu ortağı, markanın arkasındaki zekâ ve içerik üretim dehası. On yıllık içerik üreticisi tecrübesi ile sizler için yeni içerikler üretir ve Oyun Arşivi markasının sosyal medyası ile ilgilenir.

Yorum yapmak için tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka neler var?

Etkinlik

Fortnite'nin Ariana Grande Rift Tur Etkinliğinde Müstehcen Olay..

Nintendo

Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon Go oyuncuları son güncellemeyle oyundaki Pokestop'ların etkileşim mesafesinin.. devamı yazımızda..

PC

New World Çıkışına Kısa Süre Kala Yine Ertelendi..Şirket, bunun kalite arayışı içinde lansman tarihimizi ilk değiştirişimiz olmadığını ve biraz daha...devamı yazımızda!

Mobil

18 Ağustos'ta Çıkacak Trainz Simulator 3 Hakkında Bilinmeyenler..