Connect with us

Merhaba, ne aramıştınız?

EA Play Live 2021 Etkinliğinin Satırbaşları OA
EA Play Live 2021 Etkinliğinin Satırbaşları OA

Etkinlik

EA play Live 2021 Etkinliğinin Satırbaşları

Electronic Arts markalarının vitrini olan EA Play Live 2021 bir çok yenilikle karşımıza geldi. Etkinlikte duyurulan herşeyi bir araya getirdik.

Electronic Arts markalarının vitrini olan EA Play Live 2021 bir çok yenilikle karşımıza geldi. Etkinlikte duyurulan herşeyi bir araya getirdik. İşte EA Play Live 2021 satırbaşları;

Yeni Dead Space Oyunu Tanıtıldı..
Yeni nesil konsollar(Xbox,PlayStation,Nintendo Switch) ve PC için yeniden tasarlanan Dead Space oyunu tanıtıldı. Ancak oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi verilmedi. Ayrıntılı bilgi Yeni Dead Space haberimizde..

Yeni Dead Space Fragmanı Yayınlandı (Geri Dönüyor) OA

Battlefield 2042’nin Portal Modu..
Battlefield 2042 Portal modu, oyuncuların Battlefield 2042, Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 ve Battlefield 3’teki varlıkları kullanarak karmaşık özel oyun modları oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir moddur.

Grid Legends Oyunu Çıkıyor..
F1, Dirt ve Project CARS’ın arkasındaki stüdyo olan Codemasters yeni bir yarış oyunu olan Grid Legends’ı duyurdu. Oyunun çıkıştarihi 2022 olarak belirtildi. Oyun hakkında detaylı bilgi Grid Legends yazımızda..

Grid Legends Duyuru Fragmanı Oyun Arşivi

EA Originals Oyunu Lost in Random Çıkış Tarihi Açıklandı..
EA Originals, gerçek zamanlı aksiyon-macera türündeki oyunu Lost in Random ‘un çıkış tarihini 10 Eylül 2021 olarak açıkladı. Daha detaylı bilgiye Lost in Random haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apex Legends:Emergence Açıklandı..

Apex Legends serisinin yeni güncellemesi Emergence yeni Efsane Seer ile birlikte geliyor. Yeni güncelleme 3 Ağustos’ta, Seer karakteri oynanışı 26 Temmuz’da olacak. Ayrıntılı bilgi Apex Legends: Emergence haberimizde..

Knockout City 2.Sezon “Filmlerdeki Dövüş” Geliyor..

Mayıs 2021 de çıkış yapan ve büyük ilgi gören Knockout City serisinin 2.sezonu Filmlerdeki Dövüş konseptiyle 27 Temmuz’da yayında olacak. Detaylar Knockout City 2.Sezon “Filmlerdeki Dövüş” haberimize göz atın..

EA Play Live 2021 Etkinliğinin Satırbaşları

EA Play Live 2021 beklenildiği üzere belli oyunlarla geldi. Kimseyi şaşırtan birolay yaşanmadı desek yanlış olmaz.

Ubisoft, Tom Clancy’s Elite Squad’ın Fişini Çekti

Haberimize Göz Atın

Yazar:

Oyun Arşivi Markasının kurucu ortağı, markanın arkasındaki zekâ ve içerik üretim dehası. On yıllık içerik üreticisi tecrübesi ile sizler için yeni içerikler üretir ve Oyun Arşivi markasının sosyal medyası ile ilgilenir.

Yorum yapmak için tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka neler var?

Etkinlik

Fortnite'nin Ariana Grande Rift Tur Etkinliğinde Müstehcen Olay..

Nintendo

Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon Go oyuncuları son güncellemeyle oyundaki Pokestop'ların etkileşim mesafesinin.. devamı yazımızda..

eSpor

LOL VFŞL Mevsim Finallerine Kalacak Takımların Belli Olacağı 9.(Son) Hafta Fikstürü yayınlandı..

PC

New World Çıkışına Kısa Süre Kala Yine Ertelendi..Şirket, bunun kalite arayışı içinde lansman tarihimizi ilk değiştirişimiz olmadığını ve biraz daha...devamı yazımızda!