Connect with us

Merhaba, ne aramıştınız?

battlefield 2042 OA
battlefield 2042 OA

PC

EA Açıkladı, Battlefield 2042 ‘de Bot Olacak!

Bu sonbaharda(22 Ekim 2021) çıkacak olan Battlefield 2042,hem savaş modları hemde aynı anda 128 oyunculu sunucularıyla geliyor. Ancak bu oyuncuların bir kısmı bot olabilir! Ayrıntılar haberimizde..

Bu sonbahar(22 Ekim 2021)’da çıkacak olan Battlefield 2042 serinin şimdiye kadarki en büyük savaşlarını sunacak. Oyunun “All-Out Warfare(Topyekün Savaş)” modları, 128 eşzamanlı oyuncuyu PS5, Xbox Series X ve PC’de tek bir maça sığdırabilecek. Ancak her maçta her zaman 128 kişiye sahip olmayacaksınız. EA, oyunların dolu kalması için bu sunucuları botlarla dolduracağı konusunda TheVerge‘nin bot haberini onayladı. Hatta botları yok edeceğimiz bir planımız da yok diye ekledi. Tabi diğer modlarda yapay zeka ile oynamanıza gerek yok.

battlefield 2042 sunucu OA

İnsanlar öncelikli olacak, bu nedenle en yoğun oyun zamanlarında bir AI(Yapay Zeka) askeriyle asla karşılaşmayabilirsiniz.( Botlardan gerçekten nefret ediyorsanız, diğer modları oynayabilirsiniz.) Ancak ana etkinlik, bölgenize, platformunuza ve kaç tane gerçek hayattaki insanın katılabileceğine bağlı olarak 64 adede kadar “AI askerinin” bir oyunu doldurmaya yardımcı olmasına izin verir. Bu hem Fetih hem de Atılım modları için geçerlidir.

Çok oyunculu oyunların kullanıcıları ne kadar süre yanında tutabileceğini asla bilinmemekte. Aynı anda 128 oyuncu (PS4 ve Xbox One’da 64 oyuncu) etrafında bir oyun oluşturmak risklidir. Bu risk birazda AI botların performanslarına bağlı. Oyun hala yapım aşamasında ve EA botlar üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Oyuncu verileri geldikçe yapay zeka (AI) kullanımı ayarlanacak diyor.

Kısaca Battlefield 2042’yi tanıyalım

Battlefield 2042, Electronic Arts. tarafından yayınlanan ve video oyunu geliştiricileri EA, DICE ile Criterion Games tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı video oyunudur. 2042 yılındaki “İnsanlık için Savaş” sırasında geçen kurgusal bir hikaye ile 2013’te çıkan Battlefield 4’ün doğrudan devamı niteliğindedir. Oyun ismi herkes tarafından Battlefield 6 olarak beklenirken Battlefield 2042 olarak tanıtıldı.

Yazar:

Oyun Arşivi Markasının kurucu ortağı, markanın arkasındaki zekâ ve içerik üretim dehası. On yıllık içerik üreticisi tecrübesi ile sizler için yeni içerikler üretir ve Oyun Arşivi markasının sosyal medyası ile ilgilenir.

Yorum yapmak için tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka neler var?

Etkinlik

Fortnite'nin Ariana Grande Rift Tur Etkinliğinde Müstehcen Olay..

Nintendo

Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon GO Oyuncularının İsyanına Niantic'ten Cevap!Pokemon Go oyuncuları son güncellemeyle oyundaki Pokestop'ların etkileşim mesafesinin.. devamı yazımızda..

eSpor

LOL VFŞL Mevsim Finallerine Kalacak Takımların Belli Olacağı 9.(Son) Hafta Fikstürü yayınlandı..

Güncel

MIR 4 Küresel Beta Testi Başladı..Wemade'nin açık dünya K-fantastik MMORPG MIR 4'ü için geçen hafta ön siparişler başladıktan sonra, kapalı beta sürümü..devamı yazımızda..